Leave Your Message
Online Inuiry
WeChatvsvWechat
WhatsAppv96Hva skjer
6503fd0fqx

GMCC-kompressorteknologien i Colku campingkjøleskap holder deg kjølig og komfortabel under sommerreisene!

2024-06-01

Med ankomsten av sommerreiser har bilkjøleskap blitt et must for mange friluftsentusiaster og selvkjørende turister. For å møte brukernes etterspørsel etter kvalitet og ytelse, en nybilkjøleskaputstyrt med enGMCC kompressorhar blitt lansert på markedet, og gir brukerne en bedre kjøleopplevelse.

Kjøleprinsippet til bilkjøleskap oppnås hovedsakelig av kompressorer. Kompressoren komprimerer kjølemediet til en høytrykksgass og sprer det deretter gjennom kondensatoren for å avkjøle det til flytende tilstand. Deretter blir det flytende kjølemediet trykkløst gjennom ekspansjonsventilen og blir en lavtrykkstilstand, som absorberer den omgivende varmen for å oppnå en kjøleeffekt.

Colku bilkjøleskapet bruker avansert kompressorkjøleteknologi. DeGC40av GC-serien drar nytte avGMCC kompressor for å oppnå raske og effektive kjøleeffekter. Enten i varm sommer eller i høy temperatur og varme, kan den gi brukerne stabil og langvarig kjøleytelse for å holde maten fersk og drikke kjølig.

Sammenlignet med tradisjonelle bilkjøleskap har GC40 utstyrt med en GMCC-kompressor lavere støy og vibrasjoner, noe som gir brukerne en roligere og mer komfortabel bruksopplevelse. Ikke nok med det, GMCC-kompressorer har også lang levetid og pålitelig ytelse, noe som gir en følelse av trygghet og tillit til brukernes opplevelse av utendørs kjøleskap.

Enten det er en utendørs piknik, camping eller en langdistanse selvkjørende tur, vil dette nye bilkjøleskapet utstyrt med GMCC-kompressorer være ditt beste valg, og gi deg en kjølig og komfortabel friluftslivsopplevelse.